Machineland

Website en ERP-Systeem

Als onderdeel van ons portfolio zijn we verheugd om te delen dat we een website hebben gemaakt voor het bedrijf Machineland, een toonaangevende speler in de machinebouwsector. Het was een spannende en uitdagende taak om een website te maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk was, maar ook volledig functioneel en gebruiksvriendelijk.

Een van de belangrijkste elementen van deze website was de implementatie van een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem. Het ERP-systeem dat we hebben gebouwd, heeft Machineland geholpen om verschillende bedrijfsprocessen te automatiseren en te stroomlijnen. Dit heeft hun operationele efficiëntie verbeterd en heeft hen in staat gesteld om hun klanten beter van dienst te zijn.

De koppeling tussen de ERP en de website was van cruciaal belang om een naadloze gebruikerservaring te bieden.

De website biedt klanten de mogelijkheid om te bladeren door de verschillende producten die Machineland aanbiedt, hun specificaties en prijzen te bekijken en zelfs bestellingen te plaatsen. Met behulp van de ERP kunnen de medewerkers van Machineland deze bestellingen eenvoudig volgen, de voorraad beheren en de verzending afhandelen.

Een andere belangrijke functie van de website is de mogelijkheid voor klanten om ondersteuning te vragen en technische vragen te stellen. Dit werd mogelijk gemaakt door de implementatie van een live chatfunctie en een ticketingsysteem, dat ook naadloos geïntegreerd is met de ERP. Dit heeft het voor Machineland gemakkelijker gemaakt om klantvragen te beantwoorden en de klanttevredenheid te verhogen.

Al met al waren we trots om samen te werken met Machineland om deze website en het ERP-systeem te maken. We zijn blij te zien dat de website bijdraagt aan hun succes en hun klanten in staat stelt om de beste machinebouwproducten te kopen.